НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

Факультет адвокатури Національного університету "Одеська юридична академія" запрошує до вступу випускників шкіл

Факультет адвокатури Національного університету "Одеська юридична академія" запрошує до вступу випускників шкіл!

Факультет адвокатури одним з перших в Україні здійснюватиме підготовку здобувачів вищої освіти за спеціальністю "Адвокатура та адвокатська діяльність" (крім того, здійснюємо підготовку за спеціальністю "Менеджмент юридичного бізнесу").

Протягом усього навчання здобувачі виховуються в дусі поваги до принципів верховенства права, законності, професіоналізму, незалежності, поваги  до таких етичних категорій як чесність та порядність.

Викладачі факультету, переважна більшість з яких є практикуючими адвокатами та юристами, надають знання з галузей матеріального та процесуального права, історії розвитку адвокатури, змісту Правил адвокатської етики. Набуті теоретичні знання та практичні вміння будуть корисними студентам для вдалого здійснення ними самостійної професійної діяльності.

Факультет адвокатури плідно співпрацює з органами адвокатського самоврядування, адвокатськими бюро та об’єднаннями, адвокатами, що здійснюють свою діяльність індивідуально, з метою забезпечення здобувачів базами проходження навчальної практики, ознайомлення зсередини з професією адвоката та роботою органів адвокатського самоврядування: Ради адвокатів Одеської області, Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатів Одеської області.

Під час навчання студенти мають можливість офіційно працевлаштовуватись, що надає їм суттєву перевагу порівняно з іншими випускниками, які не використали таку можливість отримання практичного досвіду роботи.

Крім того, у 2017 р. між Національним університетом "Одеська юридична академія" та Національною асоціацією адвокатів України укладено Меморандум про співробітництво з метою співпраці у сфері забезпечення верховенства права, розвитку адвокатури, захисту прав і свобод людини та громадянина. 

За більш детальною інформацією звертайтесь у наші соціальні мережі:

Instagram: @faculty_advocacy;

пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

або за телефонами: 050 552 26 05, 096 994 15 35, 095 914 91 60.