НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

ДО ВІДОМА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Згідно рішення № 233 від 29 жовтня 2021 року “Про визначення дати та часу проведення зборів адвокатів Рівненської області з обрання делегатів Конференції та визначення дати та часу проведення Конференції адвокатів Рівненської області” та рішення №265 від 18 листопада  2021 року “Про організаційно-технічне забезпечення проведення зборів адвокатів з обрання делегатів на Конференцію адвокатів Рівненської області 2021 року”.

 

ЗБОРИ АДВОКАТІВ З ОБРАННЯ ДЕЛЕГАТІВ НА КОНФЕРЕНЦІЮ АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ 2021 РОКУ  У РАЙОНАХ ТА МІСТАХ ОБЛАСНОГО ПІДПОРЯДКУВАННЯ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДБУДУТЬСЯ 10 ГРУДНЯ 2021 РОКУ ОБ 10:00 ГОДИНІ ЗА АДРЕСАМИ:

- збори адвокатів   міста Рівне - м. Рівне, вул. Гагаріна, 6;

- збори адвокатів   міста Вараш - м. Вараш, майдан Незалежності, 1; 

- збори адвокатів   міста Острог - м. Острог, проспект Незалежності, 9;

- збори адвокатів   міста   Дубно - м. Дубно, вул. Тараса Бульби, 4;

- збори адвокатів   Вараського району - с.м.т. Володимирець, вул. Вишнева, 10;

- збори адвокатів   Дубенського району - с.м.т. Млинів, вул. Поліщук, 18;

- збори адвокатів   Рівненського району - м. Рівне, вул. Гагаріна, 6;

- збори адвокатів   Сарненського району - м. Сарни, вул. Космонавтів, 13.

 

Шановні адвокати, повідомляємо вам що реєстрація на збори адвокатів з обрання делегатів на конференцію та реєстрація на конференцію адвокатів Рівненської області 2021 року буде відбуватися при пред'явленні свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, посвідчення адвоката чи документа, що підтверджує особу. 

 

КОНФЕРЕНЦІЯ АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ 2021 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ 17 ГРУДНЯ 2021 РОКУ ОБ 11.00 ГОДИНІ НА ВУЛ. ПЕТРА МОГИЛИ, 14.