НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

У Рівному відбувся захід з підвищення кваліфікації адвокатів "Надання правової допомоги у справах, пов'язаних із вираженням поглядів в Інтернеті"

Рада адвокатів Рівненської області спільно з регіональним представництвом молодіжного комітету НААУ "UNBA NextGen" організували у Рівному захід з підвищення кваліфікації адвокатів на тему "Надання правової допомоги у справах, пов'язаних із вираженням поглядів в Інтернеті". Захід відбувся одночасно в онлайн та офлайн-форматі.   

Доповіла на тему заходу лекторка Руслана Матущак. 
 
Адвокати поглибили свої знання у питаннях правового регулювання суспільних відносин, які виникають у користувачів інтернету під час поширення інформації.  Звернули також увагу на аспекти свободи поширення інформації та свободи слова в інтернеті, зокрема, право особи на приватність.
Учасники заходу дізналися більш детально про суб’єктний склад відносин у мережі, в також про об'єкти інтернет-відносин й свободу слова в інтернеті.  
 
Лекторка також роз'яснила професійні права журналістів інтернет-ЗМІ, про захист їхніх прав і які є підстави звільнення їх від відповідальності.