НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

Заступниця голови Ради адвокатів Рівненської області взяла участь у звітній конференції Окружної Ради адвокатів Любліна

28 травня 2022 року заступниця голови Ради адвокатів Рівненської області Алла Філатова взяла участь у звітній конференції Окружної Ради адвокатів Любліна в Польщі.

 

Вона виступила із доповіддю, а також висловила подяку за вже пророблену роботу по підтримці українських адвокатів та солідарність з Україною:

 “Дякуємо нашим польським колегам та безпосередньо Декану Ради адвокатів Любліна — пану Бартошу Пшечеховському за солідарність з Україною. Плануємо майбутні заходи, розвиваємо можливості для комунікації між адвокатами двох країн. Разом до перемоги України!” 

Асамблея Асоціації адвокатів у Любліні ухвалила резолюцію, у якій висловила солідарність з українським народом, який бореться за свободу та суверенітет своєї Батьківщини проти злочинного нападу росії. 

“Зокрема висловлює солідарність з українськими адвокатками та адвокатами, які в реаліях війни, виконують свої професійні обов'язки, активно борються з агресором, а також активно беруть участь у наданні гуманітарної допомоги своїм співвітчизникам. Асамблея Асоціації адвокатів у Любліні заявляє про свою підтримку постраждалим від війни в Україні та висловлює подяку всім юристам за їхню відданість та безкорисливу допомогу тим, хто цього потребує, хто втікає від війни до Польщі, а також тим, хто залишився в Україні", — йдеться у резолюції. 

Заступниця Ради адвокатів Рівненської області Алла Філатова зазначила, що такі кроки польських колег є дуже важливими та сприяють ефективній комунікації між адвокатською спільнотою України та Польщі у нинішніх реаліях.