НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

Адвокати Херсонщини потребують допомоги колег

Після техногенної катастрофи на Каховській ГЕС чимало адвокатів з Херсонської області втратили житло, опинившись у складній ситуації. Закликаємо органи адвокатського самоврядування та адвокатів долучитися до надання допомоги колегам з Херсонської області та їхнім сім’ям.

Нагадаємо, вночі 6 червня російські війська підірвали греблю Каховської ГЕС – станції, що забезпечує південь України електроенергією і прісною водою. В результаті цього сталося підняття рівня води та затоплення населених пунктів поблизу річки Дніпро. У зоні техногенної катастрофи опинились 80 селищ і міст, включаючи Херсон. Затоплені домівки наразі непридатні для проживання.

Збір коштів проводиться на рахунок Благодійного фонду Національної асоціації адвокатів України.

«Гроші адресно спрямують на допомогу в евакуації та надання життєво-необхідної допомоги колегам, - пояснив виконавчий директор фонду Ігор Колесников. - Ми закликаємо всіх, хто бажає допомогти, приєднатися до цієї ініціативи. Разом ми можемо допомогти адвокатам у складній ситуації та відновити життя».

Для здійснення пожертвування благодійні внески слід перерахувати на рахунок ВБО «Благодійний фонд допомоги адвокатам» за реквізитами:

ПАТ «ПроКредитБанк»

МФО 320984

Код ЄДРПОУ 39274335

р/р UA833209840000026008210332955