НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

Для адвокатів трьох районів Рівненщини провели семінар з підвищення кваліфікації

У Дубно відбувся семінар з підвищення кваліфікації для адвокатів з Дубенського, Млинівського та Радивилівського районів, який провела Рада адвокатів Рівненської області.

Адвокат, старший викладач кафедри муніципального права та адміністративно-правових дисциплін Навчально-наукового інституту ім.І.Малиновського НУ «Острозька академія» Олена Курганська доповідала на тему: «Розгляд судами справ про адміністративні правопорушення. Особливості оскарження постанов у справах про адміністративні правопорушення».

А голова Рівненської обласної організації всеукраїнської професійної спілки адвокатів України Роман Деркач розповів «Про зміни, що регулюють діяльність та державну реєстрацію деяких господарських товариств».

У заході взяли участь 29 адвокатів.

Також голова Ради адвокатів Рівненської області Сергій Удовиченко та голова КДКА Рівненської області Світлана Сурікова обговорили з адвокатами поточний стан справ в адвокатурі та проблемні питання, які стосуються здійснення адвокатами професійної діяльності.

«Такі виїзні заходи з підвищення кваліфікації адвокатів є новацією в роботі органів адвокатського самоврядування регіону. Вони покликані зробити даний процес більш зручним та ефективним. Доповідачами виступають наші місцеві практикуючі колеги, які діляться своїм досвідом, отриманим в реальних справах. Крім того, під час заходів адвокати мають можливість поспілкуватися з керівниками органів адвокатського самоврядування на актуальні для них теми, пов`язані із здійсненням адвокатської діяльності», - зазначив Сергій Удовиченко.